Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Arsenal och United gör upp om Dumfries

Sillybloggen

Denzel Dumfries har gjort sju mål samt tio assist på 72 matcher i Inter-tröjan sedan han värvades från PSV Eindhoven. Den frejdige, vindsnabbe högerbacken har senaste tiden kopplats ihop med en flytt bort från Milano och nu kommer uppgifter som gör gällande att en sådan kommer allt närmare.

Det är Tuttosport som rapporterar att 26-åringen mest troligt kommer att flytta till Premier League i sommar. Enligt samma uppgifter är Arsenal och Manchester United redo att göra upp om Dumfries i en affär som väntas kosta omkring 50 miljoner pund, drygt 558 miljoner svenska kronor.

Medan Arsenal har använt sig av mittbacken Ben White till höger i backlinjen den här säsongen är Manchester United på jakt efter ett komplement till Diogo Dalot. Det råder inga tvivel om att båda klubbar skulle må bra av ett tillskott på högerbackspositionen till nästa säsong.

Denzel Dumfries kontrakt med Inter sträcker sig till 2025.

Annons
Publicerad 2023-02-19 08:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto