Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Liverpool och Chelsea jagar Barella

Sillybloggen

Nicolò Barella har varit en nyckelspelare för Inter senaste åren, även om han har fått utstå en del kritik för sina insatser den här säsongen. Nu kommer uppgifter som gör gällande att det finns intresse från Premier League för den 26-årige mittfältaren.

Det är Calciomercatoweb som rapporterar att Chelsea och Liverpool förväntas slåss om att värva Barella i sommar. Enligt uppgifterna kommer Inter att kräva omkring 50 miljoner euro, motsvarande cirka 571 miljoner svenska kronor, för att släppa sin mittfältsstjärna som har kontrakt till 2026.

Inter ligger för tillfället, med nio matcher kvar att spela, på femte plats i Serie A och riskerar därmed att missa en plats till Champions League nästa säsong.

Totalt har Nicolò Barella noterats för 17 mål samt 42 assist på 173 matcher i Inter-tröjan sedan han anslöt från Cagliari 2019. På meritlistan finns även 43 landskamper för Italien.

Annons
Publicerad 2023-04-10 08:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto