Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Svenskt intresse för Don Deedson Louicius

Sillybloggen

Don Deedson Louicius.

Ja, det kan snart vara supernamnet som hamnar i allsvenskan.

Den här säsongen har Don Deedson Louicius har gjort elva mål på 24 matcher för danska andraligaklubben Hobro IK. 22-åringens kontrakt går dock ut i sommar, och nu berättar agenten Caglar Koycu att forwarden då kommer att lämna för en annan klubb.

– Han kommer gå vidare till sommaren, och det är redan flera klubbar från Superligan och utomlands som visar intresse, säger Koycu till bold.dk.

– Intresset från utlandet kommer från USA, Turkiet, Norge, Sverige, Italien och Tyskland. Det är väldigt många klubbar med i kampen nu.

När Fotbollskanalen når Koycu utvecklar han kring intresset från just Sverige:

Annons

– Det finns intresse från två klubbar i Sverige, men jag kan inte säga vilka det handlar om. Det är en topp fem-klubb och ett mittenlag. Det kan jag säga, berättar Koycu för Fotbollskanalen.

Don Deedson Louicius kom till Hobro från American Kalonji Soccer Academy sommaren 2019. Sedan dess har det blivit 22 fullträffar samt sju målgivande passningar på 78 framträdande för 22-åringen från Haiti.

Publicerad 2023-05-02 13:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto