Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Hammarby har scoutat Jebara

Sillybloggen

Camil Jebara har tagit en ordinarie startplats i Landskrona Bois sedan debuten i superettan 2021. Talangen har stått för fina insatser och i vintras bekräftade sportchef Erik Edman att det har funnits intresse från Serie A-klubbar för 20-åringen.

Dock utan att gå in på detaljer.

– Vi tycker inte att Camil är klar i Bois ännu, sa Edman till Fotbollskanalen i januari.

– Vi ser framåt att han ska bidra här. Jag tycker han behöver bli bättre på att göra poäng, vilket är en enkel sak att säga, och en rimlig målsättning för honom är att slå sig in i ett svenskt U21-gäng. Han har inte spelat jättemycket matcher, men har unika egenskaper som jag inte sett någon annan ha i elitfotbollen i Sverige.

Nu uppger Expressen att Hammarby är intresserat av Jebara och när Landskrona mötte Gefle i lördags var sportchef Jesper Jansson på plats för att scouta löftet. Tidningen hävdar att Bajen nu överväger huruvida man ska försöka värva 20-åringen i sommar eller inte, och för tillfället finns det inget konkret att ta ställning till.

Annons

Camil Jebaras kontrakt med Landskrona sträcker sig över säsongen 2025. Totalt har 20-åringen gjort tre mål samt två assist på 40 matcher i Bois-tröjan.

Publicerad 2023-05-02 10:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto