Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Arsenal kan släppa tio spelare i sommar

Sillybloggen

Arsenal har svarat för en imponerande säsong, men ser ut att tappa Premier League-titeln till Manchester City. Men nu verkar det som att klubben är ute efter en storstädning under sommaren.

Enligt The Times är klubben öppen för att göra sig av med hela tio (!) spelare under sommarfönstret. Spelarna det rör sig om är enligt uppgifterna: Nicolas Pépé, Granit Xhaka, Folarin Balogun, Kieran Tierney, Emile Smith-Rowe, Rob Holding, Albert Sambi-Lokonga, Nuno Tavares, Cédric Soares och Ainsley Maitland-Niles, som redan har meddelat att han lämnar klubben.

Enligt uppgifterna är klubbens förhoppning att inbringa 230 miljoner euro, motsvarande 2,6 miljarder kronor, i övergångssummor. En viktig summa då klubben har siktet inställt på förstärka det centrala mittfältet med West Ham Uniteds Declan Rice, som värderas till 137 miljoner euro, motsvarande 1,5 miljarder kronor, av sin klubb.

Annons

Även Brightons Moisés Caicedo ses som ett tänkbart alternativ för att förstärka det centrala mittfältet.

Publicerad 2023-05-17 17:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto