Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

The Athletic: Manchester United följer Watkins

Sillybloggen

Manchester United är på jakt efter en ny, central forward till nästa säsong. Både Harry Kane (Tottenham) och Victor Osimhen (Napoli) har tidigare kopplats ihop med storklubben, men duon verkar nu vara avskriven på grund av prislapparna på en bra bit över en miljard.

Senaste tiden har det figurerat uppgifter som placerat danske Rasmus Højlund på Old Trafford. Men Atalantas stjärnskott påstås nu ha fått en prislapp på 100 miljoner euro, vilket också lär innebär att inte han heller är aktuell för en flytt.

Kanske kan det i stället bli ett billigare alternativ inom Premier League.

The Athletic uppger nu att Manchester United har följt – och följer – Ollie Watkins. Aston Villa-forwarden har gjort 14, 11 och 15 mål i ligan senaste tre säsongerna och har därmed bevisat sig som målskytt i den engelska högstaligan.

Det återstår att se ifall 27-åringen, som har två år kvar på sitt kontrakt med Aston Villa, blir Manchester Uniteds val. Han ses i alla fall som ett billigare alternativ jämfört med tidigare nämnda spelare.

Annons

Randal Kolo Muani (Eintracht Frankfurt) och Goncalo Ramos (Benfica) är två andra, förvisso dyra, alternativ som finns med på Manchester Uniteds önskelista.

Publicerad 2023-06-17 17:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto