Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:30
Nästa

Avbryt
Försök igen

AS: Barça-toppar "irriterade" på Fati och Torres

Sillybloggen

Barcelona är i behov av att sälja högkvalitativa spelare för att frigöra budgetutrymme och på så sätt, i förlängningen kunna göra nyförvärv på positioner som är mer prioriterade. Enligt spansk media vill den katalanska storklubben få in 1,5 miljarder på spelarförsäljningar i sommar.

Men det går trögt i nuläget.

Spanska AS hävdar att Barças ledning är “irriterad” på spelare som Ansu Fati (20) och Ferran Torres (23). Duon vägrar nämligen att lämna klubben, detta trots att de ses som överflödiga och är medvetna om att de kommer få begränsat med speltid nästa säsong.

“Klubben är väldigt besviken på båda spelarens attityd. Trots att de är medvetna om att de inte kommer att få regelbunden speltid är de ändå fast beslutna om att stanna”, skriver AS.

Både Ansu Fati och Ferran Torres har kontakt som sträcker sig till sommaren 2027.

Samma tidning skriver att Franck Kessié är den enda spelare som är öppen för att lämna Barcelona om rätt bud inkommer. Mittfältaren anslöt förra sommaren men fick sparsamt med speltid i fjol.

Annons
Publicerad 2023-06-27 20:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto