Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:51
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Affären klar - Chelsea värvar Ângelo

Sillybloggen

Sedan Chelsea fick nya ägare förra året har klubben haft som strategi att värva några av världens mest talangfulla, unga spelare. Nu är ytterligare ett spännande namn på väg in i Londonklubben.

Transferjournalisten Fabrizio Romano uppger att Chelsea är helt överens med Santos om en övergång för Ângelo, 18. Enligt uppgifterna har den brasilianska klubben accepterat ett bud på 15 miljoner euro, motsvarande cirka 177 miljoner svenska kronor, för den vänsterfotade högeryttern.

Trots sin ringa ålder har Ângelo redan gjort 129 a-lagsmatcher för Santos, på vilka han har noterats för fem mål samt tio assist. Nu väntar alltså spel i England för 18-åringen som har skrivit på ett kontrakt till sommaren 2029.

Enligt Romano kommer Ângelo att inleda försäsongen med Chelsea, innan han potentiellt kommer att lånas ut. Barcelona hade möjligheten under ett 48-timmarsfönster att matcha Londonklubbens bud men valde att inte göra det.

Annons

Gabriel Slonina, Andrey Santos, Carney Chukwuemeka, Malo Gusto, Kendry Páez och Cesare Casadei är bara några exempel på tonåringar som Chelsea värvat.

Publicerad 2023-06-28 16:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto