Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:22
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Liverpool återupptar plötsligt intresset - jagar Inacio

Sillybloggen

I våras uppgav Le Parisien att Liverpool visade intresse för Sportings Goncalo Inacio, 21. Sedan dess har det tystnat kring en eventuell affär.

Enligt Sport Witness, som hänvisar till Jornal de Noticias, är Jürgen Klopp “inte tillfredsställd” med sina försvarsalternativ i dagsläget och man trappar nu därför upp intresset på Sporting-backen.

21-åringen har en utköpsklausul i sitt kontrakt som ligger på 40 miljoner pund, motsvarande 516 miljoner svenska kronor.

Enligt uppgifterna försöker Sporting skriva ett nytt avtal med Inacio, vilket kan komma att betyda att den nuvarande utköpsklausulen förändras.

Parallellt skriver Team Talk att Liverpools behov blivit större eftersom Napoli visar intresse för Konaté. Serie A-laget är ute efter en ersättare för Kim Min-jae, som nyligen skrev på för Bayern München.

Annons

Inacio har gjort två landskamper för Portugal. Det har hittills blivit elva mål och åtta assist på 122 framträdanden i Sporting.

Publicerad 2023-07-05 23:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto