Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Athletic: Rajovic klar för Watford

Sillybloggen

Mileta Rajovic har gjort succé i allsvenskan sedan han anslöt till Kalmar FF från danska Naestved. Anfallaren har gjort sju mål på 20 matcher i allsvenskan och nu verkar en flytt till England vara klar.

The Athletic skrev under natten till torsdag att Championship-klubben Watford hoppades kunna komma överens med Kalmar om en övergång för Rajovic inom de närmsta 48 timmarna.

Under eftermiddagen skrev samma sajt att affären är klar, i en affär som går loss på 2 miljoner euro, motsvarande cirka 24 miljoner kronor.

Mileta Rajovic uppges enligt Barometern vara på plats i England för att genomgå läkarundersökningen innan han skriver på för Watford. Enligt uppgifterna rör det sig om ett femårskontrakt för den storvuxne anfallaren i sin nya klubb

Rajovic uppges göra sin debut för Watford på söndag, då klubben ställs mot Blackburn.

Annons

Fotbollskanalen har varit i kontakt med Jörgen Petersson, sportchef i Kalmar under torsdagen som inte vill kommentera uppgifterna kring Mileta Rajovic.

Publicerad 2023-08-24 14:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto