Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Telegraph: Manchester United överväger Højbjerg

Sillybloggen

Manchester United är på jakt efter en ny, central mittfältare innan transferfönstret stänger på fredag. Nu kommer uppgifter som gör gällande att storklubben överväger en något oväntad värvning.

The Telegraph uppger nämligen att Manchester United har erbjudits möjligheten att diskutera en övergång med Tottenham-mittfältaren Pierre-Emile Højbjerg, 28. Enligt uppgifterna är Spurs villigt att sälja dansken och då ska man alltså ha tagit kontakt med rivalen på Old Trafford.

I somras kollapsade Højbjergs övergång till Atlético Madrid, då parterna inte lyckades komma överens om de personliga villkoren för ett kontrakt efter att klubbarna enats om en övergångssumma på 30 miljoner pund (cirka 415 miljoner kronor).

Det återstår att se om Manchester United väljer att gå vidare att göra ett försök att värva Højbjerg, som gjort två inhopp i Premier League den här säsongen. Hans nuvarande kontrakt med Spurs sträcker sig till 2025.

Annons

Manchester United har sedan tidigare kopplats ihop med Fiorentina-stjärnan Sofyan Amrabat.

Utöver Tottenham har Pierre-Emile Højbjerg även representerat Brøndby, Bayern München, Augsburg, Schalke 04 och Southampton. På meritlistan finns 65 landskamper för Danmark.

Publicerad 2023-08-28 23:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto