Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Fransk media: Eintracht Frankfurt detaljer från att värva Ekitike

Sillybloggen

Under sommaren har Hugo Ekitike, 21, kopplats ihop med en flytt från PSG och nu verkar det bara vara en fråga om detaljer innan forwarden lämnar huvudstadsklubben.

Franska Foot Mercato uppger att PSG nått en överenskommelse med Eintracht Frankfurt och det som återstår innan en övergång går i lås är att spelaren kommer överens med den tyska klubben.

Även West Ham har uppgetts vara intresserat av Ekitike, men enligt Foot Mercato har inte Premier League-klubben konkretiserat sitt intresse.

Enligt Foot Mercato kan Ekitike-affären bli en bricka i PSG:s drag att värva Randal Kolo Muani. Huvudstadsklubben har under en längre tid kopplats samman med Eintracht Frankfurt-forwarden, men enligt Sky Sport nobbade Eintracht ett bud på 80 miljoner euro, 950 miljoner kronor, på strikern. Vad som krävs för en överenskommelse är 85 miljoner euro, lite mer än en miljard kronor, plus Ekitike, enligt Bild.

Annons

Klockan klämtar, transferfönstret stänger på fredag.

Publicerad 2023-08-29 07:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto