Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Brittisk media: Manchester United överväger att ta in El Ghazi

Sillybloggen

Manchester United rapporteras vara på jakt efter en ny ytter, då det råder osäkerhet kring brassen Antony, 23, och engelsmannen Jadon Sancho, 23. Antony, som anklagas för våld mot flera kvinnor, får i dagsläget inte träna med United, medan Sanchos situation är oviss – efter att han rasat på sociala medier över att ha blivit petad ur truppen mot Arsenal i Premier League.

Sent under måndagskvällen uppger den engelska tidningen Daily Mail att United nu överväger att ta in den nederländske högeryttern Anwar El Ghazi, 28, som en lösning på ytter-problematiken. El Ghazi är just nu utan kontrakt – efter att ha brutit med PSV Eindhoven – och kan därmed komma in gratis, även om det engelska transferfönstret är stängt.

Daily Mail beskriver en möjlig affär som en “chockövergång”, och rapporterar även att spelaren har alternativ att ta ställning till i Saudiarabien.

El Ghazi har tidigare även en bakgrund med spel i Aston Villa och Everton i England. Han har genom åren gjort 15 mål och fem assist på 73 matcher i den engelska högstaligan.

Annons
Publicerad 2023-09-11 23:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto