Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:00
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Barca kan tvingas vänta på Vitor Roque

Sillybloggen

Barcelona har redan värvat den brasilianske talangen Vitor Roque. Planen var att brassen skulle ansluta i januari men det är ännu oklart om ankomsten till klubben kommer ske då eller inte.

Barcelona har nämligen inte fått grönt ljus av La Liga att registrera Vitor Roque. Senast 15 november kommer Barca meddela Vitor Roque med beskedet om han får ansluta eller inte, rapporterar Sport.

Om Vitor Roque inte kan ansluta till den spanska storklubben i januari kommer talangen att stanna i sin klubb Athletico Paranaense till juni för att sedan ansluta under kommande sommar.

För Barca är det viktigt att registrera Vitor Roque eftersom tränaren Xavi vill ha ytterligare en forward i laget som kompletterar laget fram till slutet säsongen. Barca har hamnat i ett knepigt läge med Lewandowskis skada och vill att den brasilianske spelaren ska kunna avlasta Lewandowski om skadan skulle visa sig vara långvarig.

Annons

18-årige Vitor Roque ses som ett stort anfallslöfte. På 56 matcher i den brasilianska ligan har han redan hunnit göra 20 mål.

Publicerad 2023-10-19 10:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto