Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:26
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Newcastle intresserat av Boniface

Sillybloggen

Alexander Isak kan få konkurrens framöver.

Den engelska tidningen The Sun uppger nu att Newcastle överväger en “chocktransfer” i form av en värvning av Bayer Leverkusens nigerianske forward Victor Boniface, 22, som under den här säsongen imponerat med nio mål och tre assist på tio framträdanden.

Enligt tidningen var Newcastle-scouter nyligen på plats på Bonifaces landskamper med Nigeria under landslagsuppehållet, samtidigt som Newcastle-tränaren Eddie Howe sägs följt forwarden under en längre tid. Den engelska klubben uppges se Boniface som ett perfekt alternativ till Alexander Isak och Callum Wilson i anfallsstallet, och framöver återstår det att se om det blir en affär. Boniface har i grunden kontrakt med Leverkusen till sommaren 2028.

Annons

Nigerianen kom till Leverkusen från belgiska Royale Union Saint Gilloise i somras, och har även en bakgrund med spel i Bodø/Glimt i Norge. Förra säsongen svarade han för 22 mål och tolv assist på 55 matcher med Union.

Publicerad 2023-10-19 06:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto