Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Mjällbys prislapp på Törnqvist

Sillybloggen

Mjällby AIF-keepern Noel Törnqvist, 21, imponerade i år i Blekinge-lagets mål i allsvenskan, och har under de senaste månaderna kopplats ihop med en övergång.

Danska storklubben FC Köpenhamn och engelska Championship-klubben Leeds United, precis som nederländska klubbar, har scoutat Törnqvist, samtidigt som sportchefen Hasse Larsson även har bekräftat intresse från Serie A i Italien.

Nu uppger Tipsbladet att Mjällbys prislapp på Törnqvist är två miljoner euro, motsvarande 22,8 miljoner svenska kronor. Till Tipsbladet säger även Hasse Larsson följande om keeperns framtid:

– Han har ett kontrakt på tre år till, så vi har ingen brådska med att sälja honom. Samtidigt vet vi också om vår plats i näringskedjan, då vi är en mindre klubb som försöker utveckla spelare, så att vi kan sälja dem vidare. Vi förstår mekanismerna om en klubb som FC Köpenhamn lägger bud, säger Larsson till Tipsbladet.

Annons

Tidigare i höst uttalade sig även Törnqvist om sin framtid.

– Det är viktigt att steget för mig blir rätt. Om det är i Sverige eller utomlands sen när tiden väl är inne får man se då, sa han till Fotbollskanalen då.

Publicerad 2023-11-21 11:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto