Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Mikhail aktuell för egyptiska storklubbar

Sillybloggen

Norrbys vänsterback Marcus Mikhail uppges jagas av de egyptiska storklubbarna Al Ahly och Zamalek, enligt Borås Tidning, som hänvisar till egyptiska medier.

Mikhail själv känner sig upprymd av intresset.

 – Det är häftigt, förstås. Jag har förstått att det är massa agenter som ringer om det här och det är svårt att veta vad som är konkret och seriöst, men jag har sagt till min agent att jag vill veta när det finns något att ta ställning till och där tror jag inte. att vi är än, säger Mikhail till Borås Tidning.

Enligt uppgifter ska det även finnas svenskt intresse för Mikhail. Sundsvall, Örebro och Landskrona ska alla vara intresserade av att knyta till sig vänsterbacken.

23-årige Mikhail lämnade IFK Haninge för Norrby IF inför säsongen 2023. Under säsongen i Ettan Södra stod försvararen för fyra mål och sex assist på 30 matcher.

Mikhail, som är född i Sverige, har egyptiskt påbrå. Han kan därmed bli aktuell för spel i Egyptens landslag. Hans avtal med Norrby löper ut i vinter.

Norrby slutade på sjätte plats i Ettan Södra den gångna säsongen.

Annons
Publicerad 2023-12-01 12:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto