Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Klart: Blackburn köper loss Arnor Sigurdsson

Sillybloggen

I somras skrev Arnor Sigurdsson på för Blackburn Rovers i Championship. Den 24-årige mittfältaren lånades in från ryska CSKA Moskva. Nu är det klart att han stannar i klubben då Blackburn köper loss honom och han har skrivit på ett kontrakt till och med sommaren 2025.

-Vi är verkligen glada över att göra Arnor Sigurdsson till en permanent spelare och att få jobba med honom de kommande 18 månaderna, säger klubbens sportchef Gregg Broughton Blackburns hemsida.

Han fortsätter:

– Arnor har visat tekniska färdigheter som ligger till grund för hans prestationer och han är nu en viktig del av vår trupp, fortsätter han.

i Blackburn har det blivit fem mål på 16 matcher. Klubben tränas av den förre MFF-tränaren Jon Dahl Tomasson.

2018 såldes Arnor Sigurdsson från IFK Norrköping till CSKA Moskva i vad som uppgavs vara klubbens då dyraste försäljning. Övergångssumman sades landa på runt 40 miljoner kronor. Sigurdsson återvände därefter till IFK Norrköping på lån under vårsäsongen 2023 innan han skrev på för Blackburn under sommaren.

Annons

Publicerad 2023-12-23 09:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto