Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

Sky: Martials dagar i United är räknade

Sillybloggen

Anthony Martial har missat Manchester Uniteds sex senaste matcher. Enligt huvudtränare Erik ten Hag har den skadebenägne strikern varit sjuk vilket hållit honom borta.

Men det är inte 28-åringens frånvaro som har varit i fokus senaste veckorna. I stället är det faktumet att han har ett utgående kontrakt och kan komma att lämna Manchester-klubben gratis i sommar.

Men parterna kan komma att gå skilda vägar tidigare än så.

Sky Sports hävdar nämligen att “Martials dagar på Old Trafford är räknade”, och att ett avsked redan i januari är rimligt. Rapporten kommer kort efter att Fenerbahce påståtts vara intresserat av att knyta till sig fransmannen.

Förra veckan berättade ten Hag att diskussioner pågår om framtiden.

– Vi för samtal med (Raphaël) Varane och Martial. Det är interna diskussioner mellan klubben och spelarna, sa United-tränaren då.

Annons

Enligt samstämmiga medierapporter i England kommer Martial inte att bli erbjuden någon förlängning. I stället kommer United att försöka sälja honom i januari och lyckas man inte med det är man beredd att släppa honom när avtalet löper ut.

Totalt har Martial svarat för 90 mål samt 55 assist på 317 matcher i United-tröjan. Han anslöt från Monaco 2015

Publicerad 2024-01-09 07:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto