Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

0:49
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Moberg Karlsson avvaktar - ändå högaktuell för IFK Göteborg

Sillybloggen

För ungefär två veckor sedan uppgav GT att David Moberg Karlsson, 29, är “väldigt nära” en återkomst till IFK Göteborg. Därefter har Norrköpings Tidningar uppgett att IFK Norrköping utmanar om ytterforwarden.

Så, vad är det som händer kring ”DMK”?

Enligt Expressen Fotboll är Blåvitt-spåret fortfarande högaktuellt, men med vissa förbehåll. Uppgifterna gör gällande att forwarden avvaktar att skriva på för IFK Göteborg till dess att de internationella transferfönstren stänger för att se om det dyker upp några intressanta erbjudanden. Tidigare har “DMK” kopplats ihop med en klubb i Malaysia.

Dessutom är förhandlingarna mellan klubbarna en snåriga. “DMK” är för närvarande utlånad från japanska Urawa Red Diamonds till grekiska Aris Thessaloniki. Den grekiska klubben har dock en tvingade köpoption inskriven i dealen och därför måste Blåvitt ta snacket med Aris, trots att 29-åringen tillhör Urawa.

Annons

Expressen Fotboll uppger dock att om “DMK” flyttar hem till Sverige så är det Göteborg som gäller.

Moberg Karlsson är den här säsongen noterad för 17 matcher med Aris. Förutom IFK Göteborg och IFK Norrköping har han även representerat klubbar som Sunderland, Sparta Prag, Nordsjælland och Kilmarnock.

Publicerad 2024-01-26 09:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto