Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Peking utmanar om Moberg Karlsson

Sillybloggen

David Moberg Karlsson kan vara på väg tillbaka till svensk fotboll.

I förra veckan uppgav GT att “DMK”, till vardags i grekiska Aris på lån från japanska Urawa Red Diamonds, är väldigt nära en återkomst till IFK Göteborg, och kan presenteras snart.

Nu kommer i sin tur NT med nya uppgifter om att IFK Norrköping utmanar Blåvitt och “försöker vad man kan” för att få den offensive spelarens signatur. Enligt tidningen har parterna även träffats, även om det återstår att se vad 29-åringen väljer i slutändan.

Moberg Karlsson har en bakgrund med spel i IFK Norrköping mellan 2016 och 2019, innan han lämnade för Sparta Prag i Tjeckien.

Nyligen uppgav samtidigt Nova Sport att “DMK” där och då var i förhandlingar med en malaysisk klubb, som han hade fått tillåtelse att resa till, men nu rapporteras det alltså i stället se ut att bli en flytt tillbaka till Sverige.

Annons

Moberg Karlsson är den här säsongen noterad för 17 matcher med Aris. Lånet är i grunden till nästa sommar, samtidigt som spelarens avtal med Urawa Red Diamonds är över 2024.

Publicerad 2024-01-15 12:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto