Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

6:04
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Kusi-Asare vill fatta beslut i veckan

Sillybloggen

Jonah Kusi-Asare är alltjämt hett villebråd på transfermarknaden och ryktas till flera storklubbar ute i Europa. Nu uppger även tyska Sport1 att AIK-anfallaren vill fatta ett beslut kring sin framtid under den kommande veckan.

Uppgifterna gör gällande att det finns två klubbar som alltjämt är med i dragkampen om 16-åringen.

Klubbarna det rör sig om är Bayern München och nederländska PSV Eindhoven. Dessutom skriver Sport1 att Chelsea kan göra ett försök att sno åt sig anfallaren i sista stund.

Vidare nämns att övergångssumman väntas landa på ungefär 4,2 miljoner euro, motsvarande 48 miljoner kronor. Totalbeloppet kan dessutom stiga till 5 miljoner euro, motsvarande 57 miljoner kronor, med diverse bonusar.

I samband med AIK:s möte med BP, där Kusi-Asare svarade för två mål i den första halvleken, fick AIK:s sportchef, Thomas Berntsen, frågor kring det ihärdiga intresset.

Annons

– Som jag har sagt tidigare: helst ska vi behålla Jonah i klubben i något år till. Sedan är det en situation där stora klubbar är intresserade av Jonah och Jonah har en personlig önskan – som jag inte kan säga här. Men vi kommer att sätta spelaren i centrum och så får vi också ta hänsyn till ekonomin för AIK, förklarade norrmannen för Discovery+ under halvtidsvilan.

Publicerad 2024-01-27 12:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto