Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Selmani klar för utländsk klubb

Sillybloggen

Den tidigare Hammarby- och IFK Göteborg-forwarden Astrit Selmani, 26, har varit klubblös sedan han bröt sitt kontrakt med israeliska Hapoel Beer Sheva i början av januari.

I en intervju med Fotbollskanalen berättade den allsvenske profilen nyligen att han senaste tiden har legat i förhandlingar med en utländsk klubb:

– Det snackas mest utomlands, men jag stänger inte dörren för något. Det ska vara en helhetslösning, sa Selmani till Fotbollskanalen då.

– Nu vill jag hitta något längre kontrakt, och inte bara över sex månader. Jag vill ha något att bygga på, och där det kan byggas runt, där det finns en tydlig plan. Det är det jag strävar efter just nu.

Nu hävdar Expressen att 26-åringen är klar för Dinamo Bukarest. Enligt tidningen väntas Selmani resa till Rumänien de närmaste dagarna för att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen och sedan slutföra flytten.

Annons

Parterna uppges vara överens om ett 1,5-årskontrakt. I avtalet finns dock en option som gör det möjligt att bryta kontraktet ifall den klassiska klubben inte klarar sig kvar i rumänska högstaligan.

Dinamo Bukarest, som har vunnit ligan 18 gånger och inhemska cupen 13, är tabelljumbo för tillfället.

Selmani noterades för tre mål samt två assist på 22 matcher för Hapoel Beer Sheva.

Publicerad 2024-02-11 11:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto