Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

6:12
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Mjällby visar intresse för Collins Sichenje

Sillybloggen

I dagarna öppnade AIK:s sportchef Thomas Berntsen för att fler spelare kan komma att lämna de svartgula innan den allsvenska premiären.

Samtidigt som norrmannen bekräftade intresse för Rosenborgs ytterback Adam Andersson sa han också följande i ett resonemang kring huruvida nästa nyförvärv bör vara svenskt, för att inte få problem med utlänningskvoten:

– Det kan hända att det är några andra spelare försvinner ut och då kan det bli så att det frigörs plats för en utländsk spelare. Då kan det hända att det blir en annan (spelare än Andersson). Så vi är inte närmare än att han finns på vår lista.

Vem skulle kunna lämna?
– Det får du inte veta, sa sportchefen till Fotbollskanalen och log.

Expressen hävdar att Collins Sichenje, 20, är en av spelarna som är aktuell för att lämna AIK innan säsongsstarten. Det handlar i första hand om ett lån. Tidningen skriver att Mjällby har visat intresse för den kenyanske mittbacken och kan tänka sig att försöka knyta till sig honom.

Annons

Det återstår att se ifall parterna kommer överens.

AIK har det välställt på mittbackspositionen. Utöver Sichenje finns exempelvis spelare som Alexander Milosevic, Sotirios Papagiannopoulos och Benjamin Tiedemann Hansen att tillgå.

Sichenje, som har kontrakt över 2026, kom till AIK från kenyanska AFC Leopards i mars 2022. I fjol var 20-åringen utlånad till KuPS i finska högstaligan.

Publicerad 2024-02-20 10:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto