Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Valur drömmer om Sigurdsson: "Vore fantastiskt"

Sillybloggen

Förre Tottenham- och Everton-mittfältaren Gylfi Sigurdsson, 34, spelade inte mellan våren 2021 och i slutet av september i fjol med anledning av misstankar om sexualbrott, men sedan en tid tillbaka är alla anklagelser nedlagda.

Islänningen skrev i fjol på för danska Lyngby, men har inte spelat under de senaste månaderna på grund av skadeproblem, och i slutet av januari pausades hans avtal för att han rehabiliteringstränar på egen hand och inte vill belasta klubbens ekonomi. Där och då var samtidigt planen en återkomst till Lyngby någon gång före säsongens slut.

Nu uttalar sig samtidigt Valurs tränare Arnar Gretarsson om att han gärna ser Sigurdsson i den isländska klubben framöver.

– Som folk vet försökte vi värva honom förra säsongen, men det gick inte. Jag har inte pratat med honom, men visst skulle det vara trevligt att se honom i Valur i år. Det är bara rykten, men jag är säker på att det är något folk drömmer om, säger han enligt fotbolti.net och fortsätter:

Annons

– Det vore riktigt fint om han avslutade sin karriär på Island, men jag vet inte om det är relevant. Jag tror inte att vi precis ska vänta på att han ska bli en ny spelare här i klubben, men visst vore det fantastiskt. Jag skulle älska om det hände.

Sigurdsson är den här säsongen noterad för två mål på sex matcher med Lyngby. Han har i grunden ett kontrakt som sträcker sig över den här säsongen.

Publicerad 2024-02-21 07:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto