Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Lundström klar för Ariana FC

Sillybloggen

Tidigare AIK-profilen Robert Lundström, 34, lämnade Gif Sundsvall efter den gångna säsongen.

Nu står det klart att Lundström fortsätter sin karriär i ettan-klubben Ariana FC för ett kontrakt som sträcker sig över de kommande två säsongerna.

– Att komma till Ariana kändes helt rätt, det är en familjär klubb med höga ambitioner. Målet är att nå superettan 2025, och jag är här för att hjälpa till att göra det möjligt. Jag ser fram emot att visa vad jag kan på planen och att kämpa tillsammans med laget för att uppnå våra gemensamma mål. Jag har redan fått en fantastisk välkomnande av laget och ser framemot att träffa och spela inför alla supportrar, säger han på klubbens hemsida.

Sportchefen Omid Hushmand:

Annons

– Robert är en fantastisk kille, både på och utanför planen. Under hans korta tid här har vi sett ett otroligt proffs och en varm person som har smält in väl i gruppen. Vi ser fram emot att ha Robban med oss i minst två säsonger. Han tillför en stor portion stabilitet, kvalitet och rutin. Otroligt glad över att ha fått med Robban som kommer att bli en viktig kugge i Ariana FC.

Lundström har genom åren gjort 159 matcher i superettan, och 101 framträdanden i allsvenskan.

Publicerad 2024-03-27 23:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto