Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:13
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Davies på väg bort från Bayern – Real Madrid redo för bud

Sillybloggen

Alphonso Davies framtid o Bayern München är oviss och tidigare i veckan uppgav bland annat Sky att den tyska storklubb vill ha besked kring huruvida Davies ska förlänga sitt avtal inom kort.

Nu uppger transfer-journalisten Fabrizio Romano att Davies inte kommer att förlänga sitt avtal, som löper ut sommaren 2025, i nuläget.

– Det är inte rättvist att få ett ultimatum från Bayern. Vi kommer att besluta hur vi ska göra efter säsongen när det finns mer klarhet. Det är inte rättvist att Alphonso attackeras, förklarade Davies agent Nedal Huoseh för tyska Bild.

Uppgifterna gör gällande att ett slutgiltigt beslut kommer att tas nästa vecka, men att det just nu är en väldigt ”spänd situation” mellan parterna. Romano uppger även att om ingen ny överenskommelse nås kommer Davies att lämna klubben under sommaren.

Annons

Samtidigt sägs Real Madrid vara medvetna om Davies situation i München och det spanska huvudstadslaget är redo att inleda samtal kring ett inledande bud inom kort.

Publicerad 2024-03-28 13:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto