Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Nesta: "Messi 70 procent av laget"

Milans Alessandro Nesta anser att han blev lika mycket ruffad av Puyol vid den omdiskuterade straffsituationen och att Messi är vital för Barca.
– Messi är för mig 70 procent av laget, säger Nesta.

Alessandro Nesta är inte nöjd över domarens beslut att döma straff till Barcelona vid ställningen 1-1 på Camp Nou under tisdagskvällen.

– Jag drog lite i Busquets tröja, men jag blockerades bakifrån av Puyol. Det var en ruff på mig också. Åtminstone från det jag såg på plan gav domaren straffen innan bollen var i spel. I Italien blåser man oftare för frispark medan man i Europa ger färre frisparkar e – men fler av dessa straffar för tröjdragning, säger Nesta till Sky Sport Italia.

Mittbacken är inte helt nöjd med lagets insats som han anser kunde ha varit bättre.

– Vi hade kunnat göra det bättre i kontringsspelet, sett till att vi gjorde mål på det sättet. Vi skrämde dem vid några tillfällen, men sedan slutade vi att göra det ordentligt. Det är Barcelona och man har inte råd att göra några fel mot dem.

Lionel Messi slog rekord med sina två straffmål vilka förde honom upp i 14 gjorda under denna Champions League-säsong. Nesta menar att argentinaren är oerhört viktig för Barcelona.

– Vi hade kommit in i matchen, men de har Leo Messi, som för mig är 70 procent av laget. Han gör skillnaden. De är världens starkaste lag, men Milan har vad som krävs och med potentiella investeringar kan vi minska gapet, säger Nesta.

Publicerad 2012-04-04 kl 08:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons