Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

CHAMPIONS LEAGUE

Rodgers: "Självklart en besvikelse, men ingen skam"

Foto: TT

Försök igen

Celtic föll sensationellt mot Lincoln Red Imps från Gibraltar i första mötet i Champions League-kvalet. Men nye tränaren Brendan Rodgers är inte överdrivet orolig.
- Självklart en besvikelse, men det finns ingen skam, säger han enligt Daily Record.

I Champions League-kvalets andra omgång ställdes de grönvitrandiga mot Lincoln Red Imps, ett halvprofesionellt lag där många av spelarna har arbeten utanför fotbollen. Det slutade med chockförlust, 0-1.

- Det var en match med tuffa förhållanden. Vi tog inte vår chanser och de tog deras, säger nye managern Brendan Rodgers enligt Daily Record.

- Det var en match vi dominerade. Vi hade möjligheter att göra mål. Det kan hända ibland. En boll upp i planen och en konstig studs.

Förre Liverpool-managern förväntar sig att laget går vidare hemma på Celtic Park.

- Vi har lite jobb att göra i returen men vi har sett tillräckligt som antyder att vi kan ta oss igenom det. Jag förväntar mig fortfarande att vi gör det på Celtic Park. Självklart är det en besvikelse, men vi har två matcher på oss.

- Jag är inte direkt chockad. Jag har varit inom fotbollen tillräckligt länge för att veta att det kan bli såna här resultat. Vi behåller lugnet och behöver prestera nästa vecka.

Se matchbilder i Sporten i spelaren ovan.

Publicerad 2016-07-13 kl 07:41
CHAMPIONS LEAGUE

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER