6-3 till Olympique Lyonnais

Dam

Slutresultatet blev tennissiffror när Lotta Schelins Olympique Lyonnais mötte grannen S:t Etienne i franska ligan på söndagen.

Det var Olympiques femte match på två veckor inklusive de i UEFA Women´s Cup.

Lotta Schelins anfallskamrat brasilianska Katia gjorde fyra av målen. Lotta blev utbytt i mitten av andra halvlek och gjorde inget mål. Olympique hamnade tidigt i underläge men vände till 3-1 i halvtid. Katias andra mål gav 4-1.
Inom loppet av sju minuter reducerade S:t Etienne som innehåller flera f d Olympique-spelare till 4-3. Efter att ha fått en spelare utvisad kunde S:t Etienne inte stå emot Katia som gjorde sitt tredje och fjärde mål fram till slutresultatet 6-3.

Publicerad 2008-10-19 kl 19:23