Äkta hattrick av Cristiane

Dam

Nigeria tog oväntat ledningen mot Brasilien. Då slog Cristiane till med tre mål - på 12 minuter!

Nigeria hann åtnjuta Perpetua Nkowchas straffmål i dryga 13 minuter innan Brasilien och Cristiane välte afrikanskornas vardag uppochner.
Mellan matchminut 32 och 45 prickade brasilianskan in tre mål. 3-1-målet var en utsökt cykelspark öve Nigerias målvakt. Världsklass.
Den andra halvleken blev mållös.

Brasilien visade prov på fin offensiv styrka matchen igenom. Enda minustecknet var försvarsspelet som bitvis slarvade och därmed gav Nigeria möjlighet till flera, farliga avslut. Barbara i Brasiliens mål fick flera långskott emot sig under den andra halvleken.

Tyskland tvåa

Segern tog Brasilien till gruppseger. Tvåan Tyskland vann även de sin match (1-0 mot Nordkorea efter sent mål av Mittag), men hade sämre målskillnad.