Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

Asllani redo för spel

Kosovare Asllani är redo för spel mot Italien.

Efter att ha genomfört tester på förmiddagen står det nu klart att Kosovare Asllani kan spela i kvällens match mot Italien. Enligt Hallands nyheter ska hon inte ha känt av sin skada när hon testade sin fot.

Vid presskonferensen på måndagen berättade förbundskapten Pia Sundhage att läget fortfarande var ovisst kring Kosovare Asllani och hennes skadade fotled. I värsta fall skulle PSG-stjärnan missa Italienmatchen och i det scenariot hade landslagsledningen förberett den blågula truppen på flera förändringar.

Eftersom den tänkta Asllani-ersättaren Sofia Jakobsson är skadad måste Sundhage laborera på forwardssidan – och där väntas den största överraskningen ifall Asllani inte skulle kunna komma till spel.

- Vi erfar att Olivia Schough fått signalerna från Sundhage. Hon var ju väldigt nära att få starta senast när Josefine Öqvist var osäker till spel senast. Nu har vi alltså uppgifter om att Scough går in på topp i så fall, säger TV4:s Mattais Tjernström.

Startelvan är dock ännu inte släppt, så huruvida Asllani eller Olivia Schough kommer få starta är ännu oklart. Men i och med att Asllani är redo för spel förväntas hon starta.

Matchen mot Italien börjar 20.30 på Örjansvall i Halmstad.

Publicerad 2013-07-16 kl 14:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons