Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE
10å

Colchester segrade i Gothia Cup

Det blev final i F19 under Gothia Cup mellan de polska tjejerna från Medyk Konin och engelskorna från Colchester United.Förra året åkte ”meet the world”-laget Medyk Konin ut i 32:e delsfinalen men i år nådde man till final, mot Colchester United som var med för tredje gången i Gothia Cups historia.
De polska tjejerna tog tag i taktpinnen, men det var engelskorna som skapade den farligaste målchansen i inledningen av matchen.
Matchen präglades inte av skönspel, tvärtom var det en av de sämsta fotbollsmatcher jag sett. Och dessutom ett orättvist slutresultat då engelskorna vann med 1 – 0. Efter en vacker genomskärare blev Toni Smith friställd och kunde därefter enkelt lyfta bollen i mål. Målet var enligt min mening en rejäl målvaktstabbe och det sänkte polskorna både fysiskt och mentalt.

Lille snabbe Natalia Pakulska på den polska vänstervingen snurrade gång på gång upp det engelska försvaret, men blev för egoistisk och fick sällan iväg de bollar som kanske resulterat i en kvittering. Bäst i det engelska laget var målvakten, som trots att hon inte hade speciellt mycket att göra, tog hand om de bollar som slank igenom försvaret på bästa sätt.
Text: Bernt O´johan

Publicerad 2008-07-19 kl 00:10
Annons
Annons
Annons