Danmark bjöd på målfest

Dam

Efter två raka hemmaförluster vann Danmarks IF åter. Västerås BK 30 besegrades med 5-3 (3-1) efter en raketstart.

Redan efter 18 minuter stod det 3-0. Elizabeth Remy gjorde det första målet efter mindre än en minut, Alexandra Annerklev ökade på i 3:e respektive 18:e minuten. Therese Sahlin reducerade me BK 30:s enda spelmål.
Efter att Josefine Sandin ökat till 4-1 fick BK 30 sin första straff som Annica Bohm satte.
Alena Thom, amerikanska liksom Elizabeth, återställde Danmarks försprång med sitt 5-2-mål. I slutminuten slog Annica Bohm in sin andra straff till slutresultatet.

Publicerad 2008-06-09 kl 15:19