Duisburg kan defilera till cupguldet

Dam

FCR Duisburg kan uppvisningsspela i andra finalen av UEFA Women´s Cup på hemmaplan mot Zvezda 2005. Matchen i Ryssland slutade hela 6-0 till tyskorna.

Inka Grings stod för ett äkta hat-trick i andra halvlek.
Det var klasskillnad mellan lagen och det framstår av den här matchen att döma som en gåta hur Zvezda 2005 kunde slå ut Umeå IK.
Det dröjde dock till tre minuter före halvtid innan Femke Maes (fd Djurgården) på passning från Inka Grings kunde ge Duisburg ledningen.
Zvezdas målvakt Nadezhda Baranova räddade Linda Bresoniks straff redan efter 12 minuter.

Duisburg fick sin andra straff, denna gång för hands, en kvart in på andra halvlek. Den satte Inka Grings.
Fatmire Bajramaj gjorde 3-0 fem minuter senare.
Under de sista tio minuterna rasade Zvezda 2005 samman. Då gjorde först Femke Maes 4-0, Inka Grings 5-0 minuten senare och till sist på tilläggstid Inka Grings 6-0.