POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EEEE
10å

Duisburg mot serieledarna med B-lag

På tisdagen spelas den uppskjutna matchen mellan Bundesligas ledarlag Bayern München och nyblivna mästarlget FCR 2001 Duisburg, eller rättare sagt reservlaget.

- Det har väckt stor uppmärksamhet och Tysklands fotbollförbund har fått ta emot skarp kritik för planeringen, rapporterar damfotboll.com´s Tysklands-korrespondent.

Anledningen är att Duisburg på lördag spelar final i tyska cupen. Tränare Martina Voss följer inte med laget till München liksom bl a landslagsspelarna Inka Grings, Fatmire Bajramaj och Linda Bresonik.
FCR 2001 utgår från att man inte kommer att vinna Bundesliga även om man i händelse av seger i München skulle ligga bara en poäng efter Bayern och Turbine Potsdam. Sista omgången kan alla de tre topplagen förväntas vinna sina matcher.
Bayern och Turbine Potsdam har båda 51 poäng och bara tre mål skiljer till Bayerns fördel. Den målskillnaden växer sannolikt till ointaglig mot Duisburg-reserverna.
Det är möjligheten att bli cupmästare som får FCR Duisburg att istället satsa allt på lördagens final i Berlins olympiastadion - mot Turbine Potsdam.

Publicerad 2009-05-26 kl 15:36
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå