Fasta situationer fällde Argentina

Dam

Kanada fick nöja sig med 2-1-seger över Argentina i Sveriges grupp.

Båda Kanadas mål kom efter fasta situationer något för Sverige att se upp med i sista gruppspelsmatchen. Clarence Chapman sköt 1-0 efter hörna.
Kanadas bästa spelare Christine Sinclair missade öppet mål i mitten av andra halvlek, men några minuter senare kom ändå 2-0. Rhian Wilkenson lade frisparken som Kara Lang nickade in 2-0 på.
Ludmila Manicler reducerade fem minuter före slut för Argentina. Förlust med 1-2 var ett anständigt resultat för OS-debuterande Argentina som blir Sveriges nästa motståndare.
Även Kanada deltar för första gången i OS men har skaffat sig meriter genom åren i VM.

Publicerad 2008-08-06 kl 17:40