POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
DAM
10å

FC Zürich i Linköping

Linköpings FC lär behöva sina 2-0 från bortamatchen mot FC Zürich när det är dags för returen i UEFA Women´s League på Folkungavallen på onsdagkvällen kl 18 redan.

- Sedan matchen i Zürich har vi spelat en tuff match mot Djurgården i Damallsvenskan. En match som vi vann, men där också Charlotte Rohlin slog upp sin skada och därför inte finns med i onsdagens match. Kosovare Asllani har också hon känning av en skada och spel mot Zürich är knappast att räkna med. Dessutom är det frågetecken för Faith Ikidis medverkan, säger Linköpings FCs tränare Magnus Wikman.
- FC Zürich Frauen är ett ganska bra lag och toppar sin liga. Vi gjorde en riktigt bra första halvlek mot dem senast, vilket lade grunden till de två värdefulla målen på bortaplan.

LFC har fått korn på att vinna Damallsvenskan och har en svår bortamatch på lördag mot AIK.
- Målet är att vinna och avancera vidare i Champions League, men samtidigt ha lite krafter kvar till helgens match. Det är viktigt att vi spelar ett bra och noggrant försvarsspel. Kan vi göra det har vi stora möjligheter att gå vidare i turneringen, avslutar Magnus Wikman.

Publicerad 2009-10-06 kl 16:27

DAM

”Skulle få göra om hela seriesystemet”

Premiär för Hanna Marklunds spaningar inför helgens omgång

Visa fler

ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå