Fick fyra spelare utvisade i cupmatch

Dam

ortsmouth i serien motsvarande Söderettan i Sverige slog sensationellt ut Blackburn Rovers (som spelar i Premier League) ur engelska ligacupen och som fick inte mindre än fyra av sina spelare utvisade

Katie Anderton hann göra två mål i första halvlek för Blackburn. Portsmouth kvitterade till 2-2 varav ena målet var Gemma Ritchies. Katie Anderson fullbordade sitt hat-trick i mitten av andra halvlek innan hon och en annan lagkamrat blev utvisade. Portsmouth kvitterade genom Gemma Ritchie till 3-3 och matchen gick till förlängning, rapporterar BBC.
Blackburn återtog ledningen genom samma spelare som kort därpå också blev utvisad och strax därpå kom även den fjärde utvisningen. Blackburn Rovers var nu bara sex utespelare kvar.
Gemma Ritchie fullbordade sitt hat-trick för Portsmouth till 4-4. Straffsparksläggning

följde. Ironiskt nog missade hon sin straff, men tack vare att Portsmouths målvakt räddade två av Blackburns straffar vann laget från den lägre divisionen.
Publicerad 2008-10-06 kl 16:21