Första tremålsmatchen för KIF Örebro

Dam

Kristianstads DFF hade förtjänat åtminstone ena poängen mot KIF Örebro som vann borta med 3-2. Umeå IK vann hemma med 4-2 över Hammarby och Linköping borta med 1-0 över Djurgården.

Efter flera bra målchanser för Kristianstad gav Susanna Lehtinen KIF Örebro ledningen. Antonia Göransson kvitterade 5 minuter före halvtid med ett stenhårt skott.
Inom loppet av två minuter gjorde först Elin Magnusson 1-2 och Maria Norbrant 1-3 innan Sofia Persson fem minuter före slut tryckte in 2-3 i krysset.

Hanna Ljungberg gav Umeå IK ledningen redan efter 5 minuter mot Hammarby, och ytterligare fem minuter senare ökade Madelaine Edlund, Anna Paulson gjorde 3-0 på passning från "Madde". Annica Svensson reducerade till 3-1 efter Leena Puranens hörna. Johanna Rasmussen gjorde 4-1 och Leena Puuranen 4-2.

Först 10 minuter före slut lyckades Margret Lara Vidarsdottir nicka in Linköpings 1-0-segermål mot Djurgården.
Publicerad 2009-05-17 kl 19:09