POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EEEE
10å

Från 0-6 till 2-1 för Sjöbo mot QBIK

Sjöbo spelade för den lilla chansen att klara kontraktet i Söderettan och slog QBIK hemma med 2-1.

I vårmötet vann QBIK med hela 6-0 på hemmaplan.

- Vi skapade chanser och dominerade första halvlek. Det kändes inte orättvist att vi också tog ledningen med 2-0. Strax före halvtid reducerade QBIK. Det gjorde att vi blev litet ängsligare i andra halvlek, säger Sjöbo IFs assisterande tränare Robin Persson.

- Vårmatchen var betydligt jämnare än siffrorna. Det blev tre snabba mål på slutet. Vi var beredda på att det skulle bli svårt här i Skåne. Vi skapade chanser under hela matchen nog för att kunna vinna men det var för obeslutsamt i avsluten, ofta en passning för mycket. Det gällde både framåt och bakåt som när Sjöbo gjorde sina båda mål, säger QBIKs tränare Jan Svensson.

Maria Håkansson gav Sjöbo ledningen efter en halvtimme efter inlägg längs marken från Natalia Folbrycht. En stund senare var rollerna ombytta och Natalia ökade till 2-0 efter ett instick bakom QBIKs backlinje.
Mia Skoglund nickade in 2-1 efter hörna för QBIK.
Sofia Jönsson hade mycket att göra i Sjöbos mål. Av utespelarna var Natalia Folbrycht och Annika Nilsson profilerna. I QBIK drog Therese Lückner det tyngsta lasset.

Publicerad 2008-10-04 kl 16:53
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå