Frankfurt nära snubbla på mållinjen

Dam

FFC Frankfurt lyckades inte säkra förstaplatsen i Bundesliga borta mot andralaget Duisburg.

Seriefinalen slutade slutade 1-1 inför drygt 4.000 på läktarna. Kerstin Garefrekes gav Frankfurt ledningen i mitten av första halvlek. Sedan tog Duisburg över men blev gång på gång avblåst för offside.
I 73:e minuten kvitterade Inka Grings för Duisburg. Hon leder för övrigt skytteligan med 24 mål före Frankfurt-duon Birgit Prinz, 22, och Conny Pohlers, 20.
I slutminuterna pressades Frankfurt tillbaka och Inka Grings var nära att nicka in segermålet för Duisburg fem minuter före slut.
FFC Frankfurt kan säkra Bundesliga-guldet på hemmaplan mot sjätteplacerade Essen-Schönebeck medan Duisburg möter trean Bayern München borta i sista omgången kommande söndag.

Publicerad 2008-06-09 kl 15:19