Gävlepoäng mot Bollstanäs

Dam

En värdefull poäng och utifrån sett inte väntad tog IFK Gävle mot Bollstanäs. Det blev 1-1 mellan nästjumbon och Norrettans fjärdelag.

- Jag hade ändå på känn att det var vår dag, säger IFK Gävles tränare Joacim Carlson.
Bollstanäs hade inte med sin mest rutinerade spelare Linda Fagerström på långresan.
Matilda Rosqvist gav Bollstanäs ledningen efter målvaktsretur på en tilltrasslad situation. Fem minuter senare kvitterade Sara Wiman för IFK Gävle även det efter retur på en frispark. Då hade halva första halvlek spelats.
- Bollstanäs är ett tungt lag att möta och har flera duktiga spelare. Vi ska vara mera nöjda med poängen än de, fastslår Joacim Carlson.

Publicerad 2008-06-15 kl 18:50