Hammarby siktar på femteplatsen

Dam

Fyra minuter före slut räddade Hammarby en upprepning av resultatet från i våras mot KIF Örebro.

Sara Johanssons mål efter djupledspass från Karin Lissel betydde kvittering till slutresultatet 1-1.
Men KIF Örebro tog ledningen redan efter 3 minuter när Lena Andersson slog en hörna direkt i mål.
- Vi var inte på tårna i första halvlek, den dominerade KIF Örebro. Men andra är jag nöjd med, säger Hammarbys tränare Anders Bengtsson.
- Vi måste bli bättre på fasta situationer.
Andrea Comaneci och Hodan Siid-Ahmed var båda avstängda och därför spelade Lisa Björkvik från start. Från Hammarbys farmarlag hämtades Marie Tempest-Nortin som är forward.
Backen Anna Lindblom började bra men fick utgå för skada som lyckligtvis inte visade sig allvarlig. Annica Svensson fick därmed 70 minuters speltid och därmed har laget två riktigt starka alternativ på den platsen.

- Vi siktar fortfarande på femteplatsen i sluttabellen och kommande onsdagsmatch mot Sunnanå bli viktig. Seger där och jag tror vi kan känna oss lugna för att klara kontraktet, säger Anders Bengtsson.
Publicerad 2008-08-31 kl 19:20