Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

Inget är givet i Kristianstad

Ovissheten är stor hur lagen i Damallsvenskan står att känna igen efter två månaders uppehåll. Utgången av Kristianstads DFF mot Linköping på lördagen hade annars varit given på förhand.

Inte säkert att LFC som fyra dagar senare har sin första match i UEFA Women´s League i Zürich lätt upprepar sin 2-0-seger från i våras mot Kristianstad.

- Det är en isländsk prägel över Kristianstad den här säsongen då laget har flera isländska spelare, däribland LFC-bekantingen Margret Lara Vidarsdottir samt isländsk tränare, noterar Linköpings FCs tränare Magnus Wikman.

- Sedan cupmatchen mot Djurgården har vi haft spelare borta på nytt landsslagsuppdrag. Tyvärr kom en av dem – Charlotte Rohlin – tillbaka i förtid på grund av skada.

"Lotta" är fortfarande inte återställd och hon kommer därför inte finnas med i mötet med Kristianstad.
Men Linköping kommer med sina landslagsspelare Caroline Seger, Jessica Landström och Kosovare Asllani.

Kristianstads DFFs Margret Lara Vidarsdottir och Holmfridur Magnussdottir var senast hemma i Island och spelade VM-kval, ett målrikt sådant, 12-0 mot Estland. Margret och Holmfridur gjorde tre mål var.

Det som väger tyngst för KDFF är nog ändå att man för snart två veckor sedan vann en träningsmatch över LdB FC Malmö i Mjällby med 1-0. Det var ett styrkebesked så gott som något.

Publicerad 2009-09-25 kl 19:18
Annons
Annons
Annons