Jitex nära ta poäng mot Kopparbergs/Göteborg FC

Dam

I lätt duggregn möttes Jitex BK och Kopparbergs/Göteborg FC på Frejaplan (konstgräs) i Mölndal. Det blev vinst med 3-2 för Kopparbergs/Göteborg FC.

Linnea Liljegärd såg ut att ta död på matchen när hon redan i den femte matchminuten gjorde gav K/Göteborg
ledningen. Men cirka tolv minuter senare kvitterade Camilla Schelin mot sina gamla lagkamrater när hon skruvade in en hörna direkt i mål.

Bara några minuter senare slog Emelie Farfa till och gav Jitex ledningen med 2-1. Hon fick bollen vid straffpunkten och klippte till på halvvolley med lyckat resultat.

Det dröjde till två minuter in i andra halvlek innan Kopparbergs/Göteborg FC kunde kvittera och även denna gång var det Linnea Liljegärd som stod för målet.
Jitex hängde med bra i första halvlek men blev något tillbakapressade i andra och i den 78:onde matchminuten kunde Valeri Obita fastställa slutresultatet 2-3 till Kopparbergs/Göteborg FC.

Mats Heed, Jitex assisterande tränare kommenterar:
-Det var en av de bättre försäsongsmatcherna vi gjort och även om Göteborg hade tre landslagsspelare borta så tycker jag att tjejerna skall ha väl godkänt för utförandet av denna matchen.
Publicerad 2009-03-03 kl 20:45