"Kosse" bäst på plan

Dam

Kosovare Asllani blev Linköpings tvåmålsskytt i bortamatchen mot Bälinge som besegrades med 4-0 (3-0).

- "Kosse" var faktiskt vår bästa spelare i den här matchen, säger LFCs tränare Daniel Pettersson.
Det var givetvis en match Linköping skulle vinna enkelt och så blev det.
"Kosse" gjorde första målet redan efter 7 minuter på Anna-Kaisa Rantanens framspelning. Tio minuter senare fälldes Petra Larsson och Caroline Seger slog in straffen till 2-0.
Josefine Öqvist ökade till 3-0 framspelad av Maria Karlsson.
- För att inte riskera någon onödig varning eftersom både "Jossan" och Caroline har vars två fick de byta i halvtid, förklarar Daniel Pettersson.
Enda målet i andra halvlek gjorde "Kosse" en minut före full tid.

På onsdagen blir det årets match i Linköping när Umeå IK kommer.
Daniela kom in i andra halvlek. Hon har inte riktigt hunnit ikapp sig själv efter kuskandet från Kina via Brasilien till Sverige, överarbetade gärna bollarna hon fick.
En ny högerkant presenterades, Maja Krantz back bakom Anna-Kaisa Rantanen som yttermittfältare. Det såg riktigt bra ut.
Publicerad 2008-08-31 kl 20:00