Kristianstad med mittback i mål slog Umeå

Dam

Damallsvenska Kristianstad var i en prekär situation inför 3-1-segern mot Umeå IK.

Målvakten Sandra Wahldén var skadad och när inte någon annan målvakt fanns i A-truppen, ställdes mittbacken Erla Arnadottir, en av lagets kortaste spelare, i målet.
Ett lyckat drag visade det sig.

Kristianstad gjorde 1-0 redan efter tre minuter och tvåan kom minuten efter. Till slut blev det hela 3-1.
-Det gick ju ganska bra det här. Jag tror inte att jag gjorde några större misstag, men jag minns inte så bra, sade Arnadottir till Kristianstadsbladet på nätet.
Kristianstads tre nya poäng gör att laget är med i toppen av damallsvenskan.
Glädje var det även hos Djurgården.

Efter fyra förluster och noll gjorda mål - kom till slut segern i den femte omgången.

I Stockholmsderbyt mot Hammarby låg Sarah Michael, en målpass och ett mål, bakom 2-1-segern.
Örebro tog säsongens tredje seger då laget besegrade Jitex på bortaplan med 1-0.
Publicerad 2010-05-02 kl 18:16