Linköping räckte inte i returen

Dam

Åter spelade Linköpings FC jämnt mot mästarlaget Duisburg i UEFA Women´s League men i Norrköping tog resan slut.

- Vi spelade åter en match i närheten av vår maxkapacitet, men den här gången lyckades vi inte hela vägen, säger Linköpings FCs tränare Magnus Wikman.
FCR Duisburg vann med 2-0, sista målet på tilläggstid genom skyttedrottningen Inka Grings.
Första hälften av första halvlek var LFCs bästa och då hade Kosovare Asllani det bästa läget för att ge LFC ledningen.
Första halvlek slutade mållös. 0-0 hade räckt för Linköping att avancera eftersom matchen i Tyskland slutade 1-1.
Men 13 minuter in på andra halvlek nickade Alexandra Popp in 1-0 för Duisburg.
- Deras hörnor var genomgående mycket bra, säger Magnus Wikman.

Som vanligt var Linköpings försvar mycket bra med extra plus för Charlotte Rohlin och Sara Larsson.
Publicerad 2009-11-11 kl 22:09