Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

Linköpings chans till årets skräll

Säsongens sista match står för dörren för Linköpings FC, returmötet i UEFA Champions League mot regerande mästarlaget Duisburg. Matchen spelas på onsdagen i Norrköping.

– Vi måste komma så nära vårt max som det går för att vinna, säger LFC-tränaren Magnus Wikman.

Efter allt guldfirande är det dags för årets sista match, den som kan höja årets prestationer för guldlaget med flera karat.
- Det är en helt öppen historia efter 1–1-matchen i Tyskland, och jag tror att det blir än tuffare än senast nu när tyskorna vet lite mer om oss och hur vi spelar, säger Magnus Wikman.
- Att vi gjorde mål på bortaplan tror jag inte kommer att spela någon avgörande roll i sammanhanget. Matchen på Nya Parken i Norrköping kommer knappast att sluta mållös så det kommer att krävas att vi vinner för att vi ska gå vidare i turneringen.

Linköpings FCs spelare har en vecka fylld med hyllningar bakom sig. Härliga och oförglömliga minnen för alla, men all uppmärksamhet och alla evenemang har också kostat en del energi samtidigt som det också tillfört en del av den varan.

Motivation (nyckelord på Fotbollsgalan) finns i Linköpings FC och förhoppningsvis också tillräckligt med kraft för att mobilisera och komma upp i allra högsta nivå på onsdagkvällen.
- För det kommer att krävas att vi kommer så nära vårt max som möjligt för att vinna och gå vidare i Champions League, vilket är vårt mål, avslutar Magnus Wikman - årets tränare.

Publicerad 2009-11-10 kl 16:54
Annons
Annons
Annons